benb-logo
piet-beer-en-siem-buis-van-benb-crew-management

Direct aanmelden

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Groot vaarbewijs nu halen

  Je hebt toch nog één kans!

  Er is wel iets veranderd t.o.v. de eerdere trainingen, dit lees je onderaan dit artikel.

  We zijn geïnformeerd door het CBR dat de aanpassing van de examenregels door zijn geschoven naar 1 januari 2023. Dit betekent dat er nog een mogelijkheid is om je op de oude manier bij te scholen voor het Groot Vaarbewijs.  Wij merken dat er nog steeds veel vraag is onder de zeevarenden, vandaar dat we nog 1 keer een training aanbieden.

  Deze training is voor zeevarenden met SW6/SMBW diploma of hoger en met minimaal 6 jaar vaartijd op zee.

  Je kunt nu nog gebruik maken van veel vrijstellingen waardoor je voor 1 januari in bezit kunt komen van het Groot Vaarbewijs. Je kunt met dit bewijs schipper op de binnenvaart worden.

  We hebben vele tientallen mensen opgeleid en merken dat er veel vraag is naar mensen op de binnenvaart. Tijdens deze zware tijden in de visserij kan je bijvoorbeeld denken aan een tijdelijke of part-time baan in de binnenvaart.

  De nieuwe training start op zaterdag 17 september in Emmeloord. Deze is ook online te volgen. Iedereen die minimaal SW6/SMBW heeft kan naar ons idee met de nodige inspanning ook het Groot Vaarbewijs halen. Wel zetten we er vaart achter en je moet er wel wat voor doen!

  We kunnen dit aanbieden voor €2950 incl BTW. Dit is een all-in prijs, inclusief de 1e examens, lessen, lesboeken administratieve afhandeling en begeleiding. De eventuele herexamens zullen wel aanvullend gefactureerd worden.

  Dit lijkt veel geld maar realiseer je dat na 1 januari de simulator ervoor gaat zorgen dat het moeilijker wordt en veel duurder (reken op een verdubbeling van het huidige bedrag).

  Veranderingen

  Omdat wij afhankelijk zijn van het aantal beschikbare examenplaatsen bij het CBR kunnen we deze ronde nog slechts 20 cursisten extra aannemen. Reageer aub snel als je je wilt opgeven. VOL=VOL

  Heb je interesse, geeft je dan bij ons op of informeer naar de mogelijkheden.

  B&B Crew Management
  Siem Buis
  06-28632966
  info@benbcrewmanagement.eu

  piet-beer-en-siem-buis-van-benb-crew-management

  Direct aanmelden

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.