benb-logo
scholing-van-sw6-naar-smbw

Direct aanmelden

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Van SW6 of SW5 naar SMBW

  Schipper/Machinist Beperkt Werkgebied 24 tot 200 mijl uit de kust tot 500GT

  Er is veel werk voor mensen met SMBW

  Werk jij in de visserij en wil je je inzetbaarheid vergroten? Dan is dit echt wat voor jou.

  We weten allemaal dat het momenteel moeizaam is in de visserij en dat er elders werk genoeg is. Vissermannen zijn gewild in de nautische branche vanwege hun doorzetvermogen, creativiteit en no-nonsense instelling. Deze omscholing verbetert je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Je kunt met je SMBW terecht op bijvoorbeeld een Multicat, Sleepboot, Tender, Loodsvaartuig, Zandzuiger en vele andere schepen op zee

  Je volgt 2 zaterdagen les in beladen en gevaarlijke stoffen en vervolgens sluit je af met een officieel schoolexamen. Daarna doe je een stageperiode van 30 dagen op eigen schip en tijdens deze periode stel je ook je portfolio samen.

  Afhankelijk van hoe oud je SW6/5 diploma is kan het zijn dat je vrijstelling krijgt voor de vakken Loopbaan en Burgerschap, Nederlands, Engels en rekenen. Er kunnen uitzondering zijn, maar deze zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Als je je aanmeldt bespreken we jouw situatie.

  Kosten omscholing naar SMBW

  Exclusief benodigde STCW certificaten, Marcom B en medische keuring.

  • 2 lesdagen en examen Cargo en Stowage € 1595,- ex btw

  Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan het zijn dat je in extra vakken een examen moet doen: Loopbaan en Burgerschap, Nederlands, Engels en rekenen.

  • Als je examen in deze vakken moet doen bedragen de extra kosten € 495,-ex btw

  Doorgroeimogelijkheden:

  Heb je de smaak te pakken en wil je doorgroeien naar SWK (Stuurman/werktuigkundige) TOT  3000GT en vervolgens MAROF (Maritiem Officier) onbeperkt vaarwater dan is dit mogelijk. Tijdens de intake kunnen we dit bespreken.

  Bel of mail voor meer informatie naar Siem Buis van BenB Crew Management B.V. via 0850-806947 / 06-28632966, info@benbcrewmanagement.eu

   

  scholing-van-sw6-naar-smbw

  Direct aanmelden

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.